A világbajnokság után a kontinensen sem találtak legyőzőre

2018.09.02. 19:52

Európa trónjára ülhettek a lányok

A magyar női vízilabda korábbi klasszisai nem felejtettek el játszani visszavonulásuk után sem, mindezt a tavalyi világbajnoki siker után most Szlovéniában, a kontinenstornán is megmutatták.

Gallai Péter

A dunaújvárosi erősítéssel – a csapat tagja volt Zsámbok Lili és Brávik Fruzsina is – felálló Budakalász SC Kling együttese a 30+ korosztályban veretlenül, sorra fölényes sikereket elérve menetelt egészen a péntek esti Európa-bajnoki döntőig Györe Lajos mesteredző csapata, ahol egy addig szintén hibátlan mérleggel bíró olasz csapat várt rájuk.

Argentario – BSC Kling 3-6 (1-3, 2-2, 0-1, 0-0)

BSC: Varga – Gazdag 2, Zsámbok, Kisteleki O., Németh, Ipacs 1, Drávucz 2, Boros, Szremkó, Pelle, Györe 1, Szentkereszti, Brávik.

Az Eb-n ezen kívül még számos magyar siker született, hiszen a dobogó legfelső fokára állhatott a férfiaknál az Oázis (40+), a Vác Senso-Média (30+), az YBL Octopus (45+), a Vidám Vízilovak (50+) csapata is. Második lett a Neptun (30+), a Hungarian Bulls Blood WPC Eger (35+) együttese, az ESE Masters (35+) és a Sunday Boys (55+) pedig a harmadik helyen zárta a tornát. GP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában