Eddig hibátlanul menetelnek a masters vízilabda Európa-bajnokságon

2018.08.30. 21:58

Zsámbokék a kontinensfináléban

A szlovéniai seregszemlén a hölgyek harminc pluszos korosztályában a Budakalászi SC Kling együttesét erősíti a dunaújvárosi póló korábbi klasszisai közül Zsámbok Lili és Brávik Fruzsina.

Gallai Péter

A csapat pénteken este döntőt játszik. Az egykori nagy sztárokkal felálló magyar csapat a csoportküzdelmek során ellentmondást nem tűrően szerepelt, hiszen mindhárom találkozóját fölényesen megnyerte. Amiről már beszámoltunk: az angol Sheffi eldet 12-3-ra, az olasz Rómát 10-3- ra, amíg az orosz válogatottat kedden 9-2-re múlták felül Drávucz Ritáék. Így csoportelsőként következhetett az elődöntő szerdán, ahol a német Hamburg volt az ellenfél, de ők sem tudták megállítani a hölgyeket. BSC Kling – Hamburg 14-3 (5-0, 3-1, 4-1, 2-1) A magyar gólszerzők: Brávik 4, Zsámbok 1, Gazdag 4, Szremkó 1, Pelle 2, Györe 2. A 2017-ben Budapesten világbajnoki címet ünneplő alakulat ma este Európa trónjára is felülhet, amennyiben a döntőben legyőzi az olasz Argentario Nouto alakulatát, amely szintén hibátlan mérleggel jutott el idáig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában