A Dragon Steel harmadik érme

2018.07.20. 21:26

Fél kilométeren is remekeltek a magyarok a szegedi világbajnokságon

A 11. IDBF klub legénység sárkányhajó vb feléhez érkeztek a versenyzők a csütörtöki futamok sikeres teljesítése után. Ezúttal az időjárás is kedvezett a sárkányhajósoknak, akik közül a dunaújvárosi Dragon Steel küldöttsége újabb érmet szerzett.

Gallai Péter

Több ezer résztvevő nevezett a sportág világbajnoki seregszemléjére Fotó: Molnár Ákos

A vb – amelyen hatezernél is több sportoló vesz részt, harminc országból, öt kontinensről – harmadik versenynapján ismételten több alkalommal örülhettünk magyar sikereknek. A korábbi napok pozitív mérlegét csütörtökön egy arany­éremmel, két ezüsttel és két bronzéremmel gazdagították a hazai legénységek.

Több ezer résztvevő nevezett a sportág világbajnoki seregszemléjére Fotó: Molnár Ákos

Az egyik második hely a Dragon Steel nevéhez fűződik junior A mixed kategóriában. Ezzel a dunaújvárosi klub az eddig begyűjtött egy arany- és bronzérem mellé még egy ezüstöt is tehet.

Pénteken még a Maty-éri pályán az 500-as futamokat rendezték meg, majd ma a Tiszán, Szeged belvárosában a 2000 méteres távok következnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában