Futsal

2017.10.06. 12:00

Péntek este az FTC ellen javíthat a Renalpin

DUNAÚJVÁROS A hétfői idénynyitón elszenvedett hazai vereséget követően pénteken az FTC Futsal-Fisher Klíma vendégeként lép pályára Dunaferr-DUE-Renalpin FC futsalcsapata.

Gróf András

A fehér mezes Pál Patrik két góllal mutatkozott be

Fotó: Ady Géza

Az NB I alapszakaszának második fordulójában az Elek Gyula Arénában 20.30 órakor rendezik az összecsapást. A házigazdák megfelelő önbizalommal léphetnek majd pályára, hiszen az első körben a Bőny-Szavill Consulting otthonában kétgólos hátrányból fordítottak, és nyerték meg végül 3-2-re a meccset. A dunaújvárosiak vezetőedzőjének, Schrancz Balázsnak azonban alaposan fel kellett rázni csapatát a MVFC-Berettyóújfalu elleni 5-4-es vereséget követően.

A fehér mezes Pál Patrik két góllal mutatkozott be
Fotós: Ady Géza

- A fiúk a hétfői mérkőzés után egy szabadnapot kaptak és szerdán már teljes értékűen folytatták a felkészülést. Ekkor elmondtam nekik, hogy min kell javítani, de most már csak a pénteki találkozóra koncentrálunk. Lehet, hogy a hétfői eredményünkkel növeltük a Fradi önbizalmát, de ez már tavaly is úgy volt, hogy bennünket mindenki meg akar verni. Ez biztosan így lesz ebben a szezonban is, de előbb le kell játszani velünk azokat a meccseket az ellenfeleinknek. Mi is mindenhová győzni megyünk. Igaz, hogy többen is hiányoznak majd az ideális kezdő csapatunkból, de a fiúk tudják azt, hogy mindig az a legjobb újvárosi csapat, amelyik éppen pályára lép. Ennek szellemében fognak küzdeni. Ezért a pénteki összeállításunkat sem nevezném tartalékosnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában