Metál fesztivál

2024.04.24. 10:00

Rockmaraton: Már keresik a segítőket az építéshez

Kevesebb, mint 80 nap van hátra a hosszú ideje várva várt eseményig, a XXX. Rockmaraton fesztiválig. Nemrégiben teljessé vált a lineup, vagyis a fellépők listája, és a helyzet komolyságát mutatja, hogy a szervezők már keresik azokat a lelkes maratonistákat, akik segítenek felépíteni a fesztiválhelyszínt.

Balla Tibor

Természetesen idén is önkénteseket keresnek, akik segítenek a Rockmaraton fesztivál építésében és előkészületeiben. A felhívás azoknak szól, akik szeretik a Rockmaraton hangulatát, és a háttérben is részesi szeretnének lenni az eseménynek. Önkéntesnek bárki jelentkezhet, pusztán annyit kérnek tőle, hogy küldje el emailben a [email protected] címre az önéletrajzát, vagy egy rövid szöveges bemutatkozást. Azt ígérik, 30 napon belül válaszolnak, még nemleges döntés esetén is, ami a mai világban ritkaságnak számít. A sikeres kiválasztottakra 4 nap munka vár július 6 és 9 között. Amit kapnak érte: napi háromszori étkezés, szabadon választott sátorhely a kempingben  és 1 db heti bérlet. Annak, aki nem tudja megfizetni a bérlet árát, vagy csak szeretne belátni a kulisszák mögé, netán annyira elkötelezett, hogy mindenképpen ott szeretne lenni a segítők között, ez egy kihagyhatatlan ajánlat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában