Moldvaival kezdenek

2024.01.26. 08:00

Családi táncházat tartanak február első vasárnapján Baracson

Körmendi Erzsébet

Fotó: Bezzeg Gyula

Az év első táncházát február 4-én, vasárnap tartják Baracson a Faluházban 16 és 19 óra között. A szervezők és a táncházat vezetők várják gyerekeket, felnőtteket, családokat! Itt a farsang, áll a bál, mulassunk hát együtt! - hangsúlyozzák

Maga a program is első alkalommal kerül megrendezésre a településen, azzal, hogy amennyiben sokan lesznek, az azt jelzi, hogy van a táncházra igény, és ebben az esetben rendszeresíteni szeretnék a jövőben.

Moldvai táncházzal kezdenek, mert:

- az egész család egy körben táncolhat;

- ebbe a gyerekek is be tudnak kapcsolódni;

- de ugyanazok a táncok kerülnek sorra, mint egy "igazi" esti táncházban;

- viszont délután kezdődik, így az sem marad ki, akinek 7-kor már aludni/altatni kell;

-  a fergeteges hangulatról pedig a Korinda Zenekar élő zenéje, valamint tánctanár jelenléte gondoskodik

"Ha még sose voltál táncházban, akkor annál inkább itt a helyed! Lesz tánctanítás, garantáljuk, hogy fel fogod tudni venni a ritmust!" - hangsúlyozzák a szervezők.

A családi táncház ötlete néhány olyan szülő fejéből pattant ki, akiknek már nagyon hiányzik a táncházba járás, de a gyerekek miatt erre egyébként nem tudnak időt szakítani. Remélik, hogy kicsik és nagyok, rutinos moldvaisták és kezdő táncosok egyaránt örömüket fogják lelni a kezdeményezésben!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában