Beszélgetés

2023.10.28. 10:00

Charlie addig van a színpadon, amíg jól érzi magát

Duol.hu

Fotó: Huszár Márk

"Charlie pár nap múlva lesz 76(!) éves, és ezt egy dupla koncerttel ünnepli meg november elején a Budapesti Kongresszusi Központban. Az első buli - másodikán - extrán különleges, Charlie-tól kissé szokatlan lesz" – írta Abaházi Csaba közösségi oldalán. 

Charlie-val beszéltek arról, hogy a hangszalagok érzékenyek, fontos, hogy mit eszik és iszik az énekes, és ahogy megy az idő, mélyül a hang. Ám Charlie-nál nem kellett levinni egy fél hangot sem, vagy áthangszerelni dalokat. Charlie hozzátette, hogy nem nagyon volt beteg életében, talán egy-két alkalommal fázott meg,  de akkor is énekelt. Lehet, hogy tízezer koncertje is volt már. 

Elmondta az is, hogy addig van a színpadon, addig énekel, amíg jól érzi magát. 

– Van még egy kis baráti kör, szeretjük a zenekarban egymást, mindig ha elmegyünk valahová jó érzés tölt el, van egy kisunokám, vannak kiscicák, akiket ápolgatunk, tehát jól érzem magamat. Nem érzem magamat hetvenhatnak, nincsenek bajaim, és ez a lényege. Az idő múlása aztán, ha majd jön valami, akkor átrendezzük az életünket – mondta Abaházi Csabának Charlie. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában