Könyvajánló

2023.09.18. 09:00

Oltja vagy gerjeszti a tüzet?

A könyvkiadók közelmúltban megjelent újdonságaiból, illetve független könyveladási adatok alapján összeállított sikerlistás kötetekből ajánlunk olvasnivalót.

Duol.hu

Úgy tesznek, mintha semmi közük nem lenne egymáshoz

Fotó: JK illusztráció

Mercedes Ron: A te hibád

Izzó vágy, harag, forró szenvedély. A perzselően szenvedélyes és pörgő cselekményű A te hibád Mercedes Ron trilógiájának második kötete, egy tiltott szerelem története. (A sorozat kötetei Az én hibám, A te hibád, A mi hibánk címmel jelentek meg.)

Mikor Noah beleszeret Nickbe, tudja, hogy sosem lesz könnyű a kapcsolatuk. Vibrál közöttük a levegő, és ha együtt vannak, csak úgy repkednek a szikrák. Az elmúlt nyár óta Noah úgy érzi, a szenvedély legyőzheti a félelmeiket, de most, hogy elkezdődik az egyetem, zűrösebb lett az élete, ami csak megnehezíti a kapcsolatukat. A köztük lévő korkülönbség, az egyetemi élet, a bulik és belső démonjaik nem könnyítik meg a dolgukat, és rá kell döbbenniük, hogy még mindig nem ismerik jól egymást.
Bárhogy is próbálkoznak, a köztük lévő szakadék tovább mélyül. Sikerülhet-e Noah-nak legyőzni a félelmeit és újra megbízni valakiben? Félre tudja-e tenni Nick a múltját és kinyitni a szívét?
Vagy a kapcsolatuk felégeti mindkettőjük életét?

Mercedes Ron, a fiatal szerző elsöprő sikert aratott a Wattpadon, ahol 321 ezer követővel rendelkezik. Audiovizuális kommunikáció szakon tanul a Sevillai Egyetemen. Mindig arról álmodott, hogy egyszer író és énekes lesz belőle. Az első álmát már megvalósította. Az én hibám című sorozatát már 40 millióan olvasták.

„Elment mellettem, és odalépett az újságírókhoz. Csak álltam ott, megbabonázva, és követtem a tekintetemmel. Miközben kérdések tömkelegére válaszolgatott, én távolról figyeltem. Ahogy mozgott, ahogy azokkal az emberekkel társalgott, akik kíváncsiak voltak a Leister fiúra, az a magabiztosság minden egyes mozdulatában… Néhány pillanatra félrevonult az újságírók hadától, és belenézett a mobiljába. Abban a pillanatban az enyém rezgett. Nick elsüllyesztette a telefonját, tovább válaszolgatott a kérdésekre, az apja pedig odalépett hozzá, így ők ketten kerültek a kamerák kereszttüzébe. Ránéztem a mobilom képernyőjére: ,Olyan lassan hámozom majd le rólad azt a ruhát, hogy ez lesz életed leghosszabb és leggyönyörűbb éjszakája.’ ”

A kiadó csak felnőtt olvasóknak ajánlja. (Forrás: Líra)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában