Könyvajánló

2023.08.18. 09:00

Üzenet odaátról

A könyvkiadók közelmúltban megjelent újdonságaiból, illetve független könyveladási adatok alapján összeállított sikerlistás kötetekből ajánlunk olvasnivalót.

Duol.hu

Sokaknak adott reményt Puryear könyve

Fotó: JK illusztráció

Anne Puryear: Stephen él!

„Rossz döntés volt, anya, hogy eldobtam magamtól az életet. Így viszont abban az áldásban részesülhetünk, hogy közösen segítünk másokat. Te a Te oldaladról, én az enyémről.”

– Stephen megkért, hogy segítsek neki megírni ezt a könyvet, útmutatásul mindazoknak, akik kilátástalannak tartják jelenlegi életüket, és az öngyilkosság gondolata foglalkoztatja őket. Azt szeretné, ha megértenék, mindig van jobb megoldás az öngyilkosságnál! – írja könyvéről a szerző. – Olyan őszintén és nyíltan írtam meg ezt a könyvet, amennyire csak tudtam. Egyáltalán nem volt könnyű az írás, mert rengeteg fájdalmas emléket idézett fel bennem, és rengeteg kínt, amit a megválaszolatlan kérdések keresésével éltem át. Miért? Miért tette ezt? Miért nem láttam a jeleket, hogy mire készül? Mit tettem én, mint anya, hogy az egyetlen lehetséges megoldásnak a halált látta? Miért? A soha véget nem érő miértek sorozata. Mára már más kérdések foglalkoztatnak... Hiszek benne, hogy szeretteink folytatják életüket a halál után, nem számít, hogyan ért véget földi életük. Hiszek benne, hogy rengeteg üzenetük van számunkra, amelyeket közölni szeretnének velünk, olyan dolgokról, mint a halál utáni útjuk vagy a véget nem érő szeretetük.

„Roppant jelentős könyv! Mindazok, akik mély fájdalmat hordoznak lelkükben valamely szeretett személy halála miatt vagy a haláluk értelmetlensége és érthetetlensége bántja őket, vigaszt meríthetnek ebből a könyvből.” – írja a könyvről Neale Donald Walsch, a Beszélgetések Istennel című kötet szerzője.

Ha az olvasó kételkedne a leírtakban, s valamiféle sarlatánnak, haszonleső prókátornak gondolná a szerzőt, ismerkedjen meg Anne Puryearral. Író, terapeuta, s az arizonai Scottsdale-ben található The Logos Center alelnöke és társalapítója. Ő és férje, Herb Puryear PhD 1983-ban hozták létre a Logost, ahol Anne pszichikai munkásságával országos és nemzetközi elismerést vívott ki. Művei több mint 25 éve sok ezer ember számára jelentenek segítséget és reményt. Anne rendelkezik azon képességgel, hogy látja az aurákat, felismeri a test energiablokkjait, és javaslatokat tud tenni ezek kijavítására, mindez rendkívül hasznos dimenziót nyitott tanácsadói és diagnosztikai munkájába. Anne a washingtoni Spiritual Science Research Center társalapítója volt, majd négy évet töltött az ARE Medical Clinic Spirituális Gyógyítási Osztályának igazgatójaként, az Edgar Cayce Alapítvány orvosi kutatási részlegén. Elkötelezte magát, hogy a tizenévesek öngyilkosságának okait kutassa. Fia, Stephen 1974-es halála után kezdett elemzésekbe, hogy megértse tettét. A téma szakértőjévé vált az öngyilkossággal és a halál utáni élettel kapcsolatos tudományos és ezoterikus kutatások tanulmányozása révén. Anne négy felnőtt gyermek édesanyja (közülük Stephen már meghalt) és több gyermek nagymamája. Emellett okleveles búvár, lelkes olvasó és állatbarát. Egyik világkörüli útja során privát audiencián fogadta őt a pápa. (Forrás: Líra)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában