Könyvajánló

2023.08.07. 11:00

Nem tudjuk, milyen tudás birtokában vagyunk

A könyvkiadók közelmúltban megjelent újdonságaiból, illetve független könyveladási adatok alapján összeállított sikerlistás kötetekből ajánlunk olvasnivalót.

Duol.hu

Csak kérni kell, ennyi az egész

Fotó: JK

Lorna Byrne: Angyalok nyelvén

Vajon eltűnődünk-e olykor, miféle misztérium bújhat meg mindennapjaink mögött? És mit gondolunk a túlvilágról? Az Angyalok nyelvén egy megrendítő, egyben lelkesítő utazás egy hétköznapi szemmel nem látható világba. Lorna Byrne-t kicsi kora óta angyalok veszik körül. Gyerekként úgy vélte, ez természetes, és mindenki tud ezekről a nem földi teremtményekről, amelyek ott vannak az emberrel. A felnőttek szemében azonban Lorna furcsának tűnt, sőt retardáltnak vélték. Ma már viszont a világ minden tájáról betegek és a legkülönfélébb problémákkal küzdők keresik fel, hogy gyógyulást, megnyugtató szavakat kapjanak tőle. Különböző vallások tudósai is hozzá fordulnak tanácsért, útmutatásért. Képes lelkekkel és angyalokkal beszélgetni, és ahogy megosztja velünk a spirituális világról való bensőséges ismereteit, a remény és a szeretet üzenetét közvetíti mindannyiunk felé. Az Angyalok nyelvén Lorna lenyűgöző élettörténetét meséli el. Érzékletes leírásaiban megelevenedik a gyermekkor szegényes dublini városrésze, a munkakeresés viszontagságai és álmai hercege is, akihez feleségül megy, vállalva a tragikus végkifejletet. Lorna története révén különleges betekintést nyerhetünk az angyali segítségbe, amelyben részesülünk, mindig, minden pillanatban. Ahogy ő fogalmaz: „Csak kérni kell, ennyi az egész!”

Lorna Byrne spirituális tanító, nemzetközi bestseller-szerző és filantróp, életét annak szentelte, hogy emlékeztesse az emberiséget a mindannyiunkban rejlő spirituális potenciálra. Hét legkelendőbb könyve – köztük az Angyalok a hajamban, A remény üzenete az angyaloktól és az Angyalok keze ügyében – több mint 50 országban és 30 nyelven jelent meg.

Tanítása egy figyelemre méltó ajándék eredménye, egy isteni kapcsolat, amely hihetetlen, részletes ismereteket nyújt számára az élet spirituális oldaláról. Ez az ajándék nem meditációból, vizualizációból, de még csak nem is könyvekből vagy tanulmányokból származik, hanem létének természetes részeként létezik. Lorna szerint mindannyiunkban megvan ez a lehetőség, és az emberiség evolúciójának része, hogy az emberek visszakapcsolódjanak spirituális énjükhöz, így a test és a lélek összefonódik. Sokat járja a világot, hogy átadja az élete során megtanított spirituális tudást. Lorna Byrne-t 2019-ben beválasztották a világ 100 legbefolyásosabb szellemi embere közé. A mai napig fenntartja, hogy ez az Istentől kapott ajándék nem róla szól. Ez a tied. (Forrás: Líra)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában