Passiójáték éppen X. alkalommal

2023.05.09. 10:00

Amatőr szereplőket keresnek az értékmentő kezdeményezéshez

Megkezdődtek a pünkösdi ünnepkör fénypontjaként számon tartott X. Rácalmási Passió próbái a Jankovich-kúria Rendezvény- és Turisztikai Központban a hétvégén.

Balla Tibor

Archív

Ebben az esztendőben pünkösdhétfő május 29-ére esik, így ezen a napon 15 órakor mutatják be ezt a civil műsort a Jankovich-kúria százéves pincedombján és udvarán. A kezdeményezés a keresztény ünnepek megújítását célozza. A Rácalmási Passió és Betlehemes Közösség előadását ebben az évben is Szabó Sipos Barnabás Jászai Mari-díjas színművész rendezi, ebben munkatársa Gulácsi Zoltán és Gulácsi Anita lesz. Az esemény támogatója a város önkormányzata, a Vállalkozók Rácalmásért Egyesület, illetve a Szellemi Ember (SZEM) Baráti Kör Egyesület. A passió társulata új amatőr szereplőket is keres. Ennek megfelelően nem várnak színi előképzettséget, inkább csak eltökéltséget az ügy iránt. A jelentkezéseket Gulácsi Zoltán várja a 20 9593363-as telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában