Noel naplója

2023.02.17. 15:00

A hagyaték esély a megbékélésre

AJÁNLÓ - A kiadók újdonságaiból, és sikerlistás kötetekből ajánlunk olvasnivalót.

DH

Hisszük vagy sem, minden a gyermekkorban íródik Fotó: JK

Richard Paul Evans: Noel naplója 

Hősünk megkapja a legnagyobb karácsonyi ajándékot, ami csak elképzelhető: a lehetőséget, hogy átírja a múltat. 
A romantikus regényeket író sikeres szerző, Jacob Churcher nem járt a gyerekkori otthonában csaknem húsz éve. Amikor néhány nappal karácsony előtt egy ügyvéd felhívja, hogy az anyja elhunyt, és Jacobra hagyta a házát, a férfi visszatér gyermekkora színterére. Nemcsak azért, hogy elrendezze a hagyatéki ügyeket, hanem azért is, hogy megpróbáljon megbékélni a múlttal. Amint Jacob régészként feltárja a lomok egyre mélyebb rétegeit, sok meglepő tárgyra bukkan. Egy naplóra, amit egy Noel nevű személy hagyott hátra. A férfi nem emlékszik a fiatal nőre, aki az ő családjánál lakott a várandóssága idején. 

Jacob váratlan vendéget is kap. Rachel az anyját keresi, aki lemondott róla harminc évvel ezelőtt. Mindketten arra vágynak, hogy megértve a múltat, átírhassák a jövőjüket, ezért közösen kezdenek kutatni Noel után. Eközben sokkal több mindent találnak, mint amit valaha is képzeltek volna: irgalmat, megbocsátást és esélyt a szerelemre. 

„Szeretem Richard Paul Evans karácsonyi történeteit. Mindig szeretettel és örömmel töltenek el karácsony táján. Ez is egy újabb csodálatos könyv volt, öröm volt olvasni. Tökéletes ajándék a szerző rajongóinak.” – ajánlja a kötetet Judy Hendrickson, az amazon.com kritikusa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában