Országos könyvtári napok

2022.10.07. 12:00

Előadás, táncház, könyves börze

Szabó Szabolcs

Tegnap Barcs Kriszta pszichológus Így működik a lelked címmel vezetett interaktív beszélgetést a könyvtárban

Fotó: Ihász Martin

Az előttünk álló napokban is folytatódik az országos könyvtári napok programsorozata a József Attila Könyvtárban. Pénteken 17 órától Léránt Erika krízis szakirányú tanácsadó szakpszichológus Zsákutcák és kivezető utak – tinédzserek a társadalom különleges krí­zishelyzeteiben – című előadását hallgathatják meg az érdeklődők. Október 8-án, a meseszombaton 13 és 18 óra között vetítés és színezés várja a családokat a gyermekkönyvtárban, valamint a vállalkozó kedvűek ismét tesztelhetik a „Legyen tiéd Dunaújváros” várostörténeti izgalmas társasjátékot. 

Vasárnap délelőtt 9 és 13 között is érdemes lesz ellátogatni a könyvtárba, hiszen a kínálatban lesz Ringató-foglalkozás, kézműveskedés, népi gyermekjátékok, valamint Gyöngyi Sára Rita és Várai Áron vezetésével hangszerbemutató és táncház is színesíti majd a kavalkádot. 
Fontos kiemelni, hogy október 7. és 9. között díjmentes lesz a beiratkozás, valamint a késedelmi pótlékot is elengedik a mulasztók örömére, a folyóirat- és könyvbörzén pedig igazi kincsekre lelhetnek a betérők. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában