Felléptek a művészeti iskola tánccsoportjai

2022.06.02. 17:30

Violin-gála, a táncünnep

Török Tímea

Fotó: LI

Dunaújváros - Kedden délután a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Házában tartották meg a Violin Alapfokú Művészeti Iskola év végi gáláját. 
A zajos sikerű esemény megnyitóján elsőként Puskásné Radnó Ágnes igazgató köszöntötte az ünneplőket. A gálán a közönség műfaji korlátok nélkül élvezhette a mozgásművészetet. A műsor nemcsak a korosztályok között invitált kivételes utazásra, hanem a különböző táncos műfajok között is. Így megmutatták tudásukat a művészeti iskola társastánc- és moderntánc-csoportjai Tóth-Varga Zsuzsanna és Nagy Noémi vezetésével. Fellépett a néptáncos gyermek- és utánpótláscsoport Pásztor Máté és Molnár Lilla, valamint Suplicz Mihály és Turóczi Rita irányításával. A No Control Dance Group, az iskola hip-hop-csoportja Kálmán Károly irányításával is elvarázsolhatta a színház közönségét előadásukkal. 

A tánc mellett ugyanakkor az iskola sárbogárdi zeneművészetis tanulói kamaraegyüttesekkel is színpadra léptek. Fafúvósok, rézfúvósok, gitárosok muzsikáltak Váriné Pásztor Magdolna és Szász Dávid vezetésével.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában