Nincs kényes kérdés

2022.05.29. 07:30

Lehet-e pap, aki már kötött házasságot?

Ajánló - A Dunaújvárosi Hírlap független könyveladási adatok alapján összeállított sikerlistás könyvekből ajánl olvasnivalót.

duol.hu

András atya röviden, szellemesen, de komolyan megválaszolja a feltett kérdéseket Fotó: BGy

Hodász András: Praliné a léleknek – András atya válaszol 

Több mint egy éve indította a szerző a YouTube-on a 777 videóblogot, amelyben elsősorban a fiatalokat foglalkoztató kérdésekre ad rendszeres időközönként rövid, lényegre törő válaszokat az élet kisebb és nagyobb kérdéseire. 
Az eltelt időben igen nagy népszerűségre tett szert ez a videócsatorna – nem csak a fiatalok körében. 
Sikerének titka lehet, hogy nincsenek „kényes, ciki” kérdések, András atya röviden, szellemesen, ám komoly elméleti megalapozással ad iránymutatást a hozzá bizalommal fordulóknak. A könyvben az elmúlt év legérdekesebb kérdéseiből, válaszaiból adnak közre válogatást öt nagy témakörbe sorolva, amelyet haszonnal (és jókedvvel) forgathat hívő és nem hívő, fiatal és idősebb egyaránt. 

2019 ­februárjában elindította You­Tube-csatornáját

A szerzőről: Hodász András római katolikus pap, káplán, egyetemi lelkész (Pázmány Péter Katolikus Egyetem). 2016–2018 között a kispesti Nagyboldogasszony-templom káplánja, majd 2018-tól plébániai kormányzó az angyalföldi Szent Mihály-plébánián, valamint egyetemi lelkész. A 777blog.hu népszerű bloggere, a „Praliné a léleknek” című könyvben összegzi fontosabb gondolatait. 
2019 februárjában elindította saját YouTube-csatornáját és Instagram-mémoldalát „Papifrankó” néven, 2019 novemberében pedig elindult Facebook-oldala is. Számos előadást tartott és tart szerelem, párkapcsolat, hivatás témakörében fiataloknak. 
(Forrás: bookline.hu) 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában