Március 5-én

2022.03.01. 16:00

Fafúvós-találkozó a zeneiskolában

Szabó Szabolcs

Március 5-én, szombaton 10 órától ismét regionális fafúvós-találkozónak ad otthont a Sándor Frigyes Zeneiskola. Az intézmény kommunikációs munkatársa, Balázs Eszter lapunknak elmondta: 

– Zeneiskolánk 2002 óta, kétévente rendezte meg a regionális klarinétos találkozót, 2016 óta pedig a kibővített regionális fafúvós-találkozót, idén immáron 11. alkalommal várjuk a klarinét, oboa, fagott, fuvola, furulya hangszerek szerelmeseit. Szóló produkciók és kamaracsoportok jelentkezését is várjuk.

A találkozó célja a bemutatkozás, a tapasztalatcsere, a szakmai fejlődés. 

Az összejövetel hangverseny formájában zajlik majd, amit egy kötetlen szakmai ­beszélgetés követ. A találkozó dísz­vendége, és egyben ­szakértője Kadácsi Tamara, a Székesfehérvári Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola klarinéttanára lesz. 

A fafúvós-találkozó résztvevőitől a belépésnél védettségi igazolványt kérnek majd és a maszk használata is kötelező lesz.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában