Dunaújváros

2021.09.23. 18:00

Búcsúzik egy legendás helyi emlékzenekar

Elbúcsúzik közönségétől a Hangulat Bár emlékzenekar. A búcsúkoncertre október elsején 18 órától kerül sor a Juharos Étteremben.

duol.hu

Forrás: illusztráció

Fotó: pixabay

Búcsúkoncertre készül a Hangulat Bár emlékzenekar, mely ezen a néven nyilvánosan nem lép fel többet közönsége előtt. A nagyszabásúra tervezett rendezvényen elsőként a TataMinek együttes muzsikál, jobbára szájherflis bluesokat. Tagjai: Novák István, Sárai László, Fauszt Tibor, Verbóczky László, Szloboda Gyula és az új dobos, Szakmány Károly. Az egyórás produkció után a Svédországból hazatérő Jezsek Lajos és alkalmi quintettje következik. Név szerint: Jezsek Lajos, Hegyi István, Fauszt Tibor, Szloboda Gyula és Ágyik József, szintén egy teljes órában szolgáltatják a talpalávalót. Harmadikként a H.B. emlékzenekar vendéglátós repertoárja lesz terítéken: Kovács János (Csoki), Mukli István, kiegészülve a Digitálos zenészekkel szintén egy órában szórakoztatják majd a közönséget. Tervek szerint lesz még jam session is, amikor mindenki a színpadon „örömzenél”. Legvégül diszkó zárja az egész estés zenés programot a Juharos Étteremben. Minden érdeklődőt szeretettel várnak, de a nagy érdeklődésre való tekintettel az asztalfoglalás ajánlott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában