IFI Feszt

2021.08.13. 12:00

Fiatalok szervezik – Színezd újra Perkátát!

A perkátai „VELED az ifjúságért” Kulturális és Hagyományőrző Egyesület és a Perkátai ÁMK 2021. augusztus 14-én rendezi meg a hagyományos IFI Feszt – Színezd újra Perkátát! nevű programját.

Horváth Dóra

Fotó: Picasa

Az IFI Feszt mára egy várt programja lett a perkátai nyárnak, amelyet szívesen és lelkesen várnak a helyi ifjak. 2016 óta szervezik meg minden évben – bár tavaly a jár­vány­ügyi helyzet miatt ez a program is elmaradt –, de idén bepótolják a kimaradt bulit.

– Nagyon hiányzott az egyesület életéből tavaly az IFI Feszt – nyilatkozott Horváth Dóra, a „VELED az ifjúságért” Kulturális és Hagyományőrző Egyesület elnöke. – A programot egy pályázat keretén belül valósítjuk meg, és mind az egyesület fiataljai, mind a település ifjai sok kreatív ötlettel járultak hozzá a kivitelezéshez. Reméljük, jól érzik majd magukat a vendégeink.

A 2017-es IFI Feszt népszerű programja volt az élő csocsó
Fotó: Horváth Dóra

Az esemény különlegessége, hogy helyi fiatalok szervezik a kortársaik számára, az ifjúság igényeire támaszkodva. A helyszín a Győry-kastély kertje lesz, s maguk a programok 14 órakor kezdődnek. Több mindennel is készülnek a szervezők: egész nap várják a gyerekeket csillámtetoválással, fesztiválsmink készítésével, kézműveskedéssel, dartsfocival és rodeóbikával, valamint kirakodóvásárosokkal. 15 órától indul a rolleres akadályverseny a bitumenes pályán, illetve a habparti a kosárlabdapályán. 16 órától Vátkai Zsombor tart stunt riding bemutatót a közönség számára, majd 17 órakor Marvel-szuperhősök érkeznek a színpadra. 18 órától Szarka Zsombor dobszólóját hallgathatják meg az érdeklődők és 19 órától kutyás bemutatóval készülnek a gyerekek számára a szervezők. 21 órától kezdetét veszi a hagyományos diszkó, amelyet Burai Krisztián feat Lévai fellépése nyit meg, s amelynek csúcspontja az éjfélkor következő colorparti lesz.

Az egyesület nagy energiát fektetett a rendezvény hirdetésébe is: augusztus 2-a óta a buszmegállókba, boltokba, hirdetőkbe kihelyezett számokkal számolnak vissza a rendezvény kezdetéig, illetve a csapat tagjai dinoszauruszjelmezbe bújva járták a falut, hogy meghívják az embereket a programra, amelyre minden érdeklődőt várnak sok szeretettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában