Itt a nulladik napi program is

2021.06.20. 17:00

Július 5-én kezdődik a Metal Factory fesztivál városunkban

A Rockmaraton helyett szervezett Metal Factory elnevezésű rockfesztivál július 5-én délelőtt tíz órakor nyitja meg kapuit a közönség előtt. Már ezen a beköltözős napon is lesz zenei aláfestés. Mutatjuk, ahogy azt korábban olvasóinknak megígértük.

Brousil Csaba

20190708 Rock Maraton Duanújváros Szalki-sziget ZsE DH Megnyílt a 2019-es Rockmarton fesztivál Dunaújvárosban Színpadon a dunaújvárosi Band In The Pit

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

A fesztivál programját napi bontásban már közölték a szervezők, erről írtunk is itt, a Hírlap hasábjain. Akkor viszont még a beköltözős vagy ha úgy tetszik nulladik napról nem sok információnk volt. Ezt orvosolták a fesztivál szervezői és meghirdették ennek a napnak a fellépőit is. Ezen a napon a helyi kötődésű bandák állnak színpadra. Itt lesz az Angertea, a Band In The Pit, a Born Again zenekar, a Malediction, a Po­cket Fox, a Pop Mockup, a Raza-Loca, a Sniffyction, a Warchief Band és a The Wedding At The Slaughterhouse nevű formáció.

A fesztivál alternatív programjairól sem tudni még sokat, de az a szervező Rockmaraton Facebook-csoportjának kommentszekciójából kiderült, hogy a közkedvelt Off-rock tanya idén is látogatható lesz majd. Fontos infó még a fesztiválozóknak, hogy keddtől már a szabadstrand is látogatható!

Még három hét Fotó: archív

A Metal Factory elnevezésű fesztiválon száz magyar zenekar lép majd színpadra július 6-ától július 10-ig. A rendezvény a hatályos vírushelyzeti szabályozás értelmében csak védettségi igazolvánnyal lesz látogatható. A belépőjegyek értékesítése megkezdődött, erről bővebb információt a www.rockmaraton.hu internetes portálon találnak olvasóink. Városunk fölé a harmincnapos meteorológiai előrejelzés a fesztivál idejére esőmentes, napsütéses időt jósol. Úgy legyen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában