színes programokkal

2020.11.04. 16:00

Halloween volt a Győry-kastélyban

Horváth Dóra

A Perkátai Kínai Központ Nonprofit Kft. 2020. október 29-én Halloween-i programra várta az érdeklődőket a Győry-kastély épületében, melyet elvarázsolt kastélynak díszítettek fel a munkatársak: pókhálók, csontváz, csillárról logó szellemek fogadták az érkezőket. A 14 órakor kezdődő eseményen sok változatos programponttal készültek a szervezők a gyerekek számára, írja a perkata.hu.

Fotók: perkata.hu

A kézműves foglalkozások során a HungiPack Kft.-től, Kusler Dávidtól kapott, hungarocellből készült tököket, boszorkány sapkákat festhettek ki a résztvevők. Köszönjük szépen a felajánlást! A központ munkatársai még a délutánt megelőzően arra biztatták a gyerekeket, hogy gyűjtsenek őszi faleveleket, melyek által aztán egy szép, őszi fát készítettek el a programon, továbbá lehetőség volt még gyertyát is önteni.

Az intézmény pincéjében található tornateremben szintén izgalmas dolog várta a borzongani vágyókat: egy bátorság próba került kiépítésre, ahol különböző, játékos feladatokkal bizonyíthatták bátorságukat a gyerekek.
A jó hangulatú délután 17 órakor zárult a Boszi szépségversennyel, ahol Perkáta „Legelbűvölőbb”, „Legmágikusabb” és „Legvarázslatosabb” boszorkányát keresték. A megmérettetésre huszonhat fő jelentkezett, akik szebbnél szebb jelmezbe bújva kápráztatták el a zsűrit, név szerint Lászlóné Szabó Editet, Molnárné Horváth Zsuzsannát és Siba Árpádnét. A nehéz döntést követően a következő eredmény született: a „Legelbűvölőbb” boszorkány Jákli Janka, a „Legvarázslatosabb” Horváth Lotti és a „Legmágikusabb” Albert Janka lettek.
A legfiatalabb versenyző különdíjban részesült, ő Bartos Laura volt. A díjazottak számára Balázs Éva kedves, őszi manókat ajánlott fel a rendezvényre, melyet ezúton is köszönünk számára!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában