fokozott óvatossággal

2020.06.20. 13:00

Újra nyit a Kortárs Művészeti Intézet

A Kortárs Művészeti Intézet újra megnyitja kapuit. 2020. június 22.-től ismét a megszokott nyitva tartással működik az intézmény.

duol.hu

Mivel Koronczi Endre A Dolog, mely elfelejtett testet ölteni című kiállítását a koronavírus okozta veszélyhelyzet miatt kénytelenek voltak a szervezők idő előtt bezárni, ezért ezt a tárlatot 2020. július 4.-ig újra látogatható lesz.

Mindazonáltal az ICA-D – egy felelősségteljes, egymásra vigyázó dunaújvárosi közösség elkötelezett tagjaként – a továbbiakban sem szervez csoportos programokat zárt térben, s a nyitás utáni, a járványhelyzet immár oldottabb, ám még vakcinát nélkülöző időszakában, fokozott óvatossággal teszi látogathatóvá kiállításait. Az intézmény helyiségeinek – kilincsek, ajtó-és ablakfelületek, kapcsolók, recepciós pult, stb.- fertőtlenítésére, szellőztetésére, a megfelelő higiéniai eszközök biztosítására a jövőben is nagy figyelmet fordítanak.

A tárlatok megtekintését tíz fő látogatói létszám meghaladása esetén várakozási idővel tudják a közönségünk számára biztosítani. Tárlatvezetésket a kiállítóterekben maximum öt fő részvételével, az egymás közti távolság figyelembe vételével tartják meg. A kiállítások nyitva tartása alatt a teremőrök maszkban végzik munkájukat.

Az intézmény kéri a látogatóinkat, hogy a terekben viseljenek maszkot! Ha valakinél éppen nincs belőle, a recepción kaphat egyet a belépéshez.

A következő kiállítással júliusban várják az érdeklődőket, melyre a dunaújvárosi képző-és iparművészek már gőzerővel dolgoznak. A Dunaújvárosi Tárlat 2020. július 17.-én nyílik majd, ezúttal a város fennállásának hetvenedik évfordulójára is emlékezve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában