Egy héten át látogatható a POK új kiállítása

2019.11.25. 08:00

Kalligráfiai bemutató – kétszáz alkotással

Szabó Szabolcs

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

Még szeptember végén hirdette meg a Pannon Oktatási Központ idei rajzpályázatát, amelynek fő témája a kalligráfia, a monogram és a címer volt. A beérkezett munkákból a múlt héten pénteken nyílt kiállítás az intézmény aulájában. A rendezvényen a zsűri által legjobbnak talált pályamunkák alkotóit is díjazták. Borgulya Zoltán, az oktatási intézmény igazgatója köszöntőjében elmondta, immáron ez a negyedik esztendő, hogy tematikus rajzpályázatot hirdetnek a város és a szűkebb régió általános iskolás tanulói és a középiskolás diákok számára. A verseny szervezője, Fehériné Hamucska Andrea hozzátette: a pályázat népszerűségét jelzi, hogy több mint 200 alkotás érkezett be, a munkákat pedig a Kálnay Adél, Páhi Fekete Noémi, Rohonczi ROHO István és Gáspár Aladár alkotta zsűri értékelte.

A számos kiváló alkotást felvonultató tárlat megnyitóján Beke Beáta (gitár) és Pálinkás Eszter (fuvola) előadását hallgathatta meg a közönség.

Az általános iskolások mezőnyében Csilléri Csaba (Arany), Páhi Fruzsina (Kulcs), Szabó Vivien (Gárdonyi), Nagy Eszter (Petőfi), Szűcs Rikárdó (Gárdonyi), a középiskolások korcsoportjában pedig Juhász Adorján (Széchenyi), Hoffmann Dóra (Lorántffy), Kammer Vanessza (Lorántffy) és Nagy Luca (Pannon Oktatási Központ) vehetett át elismerést Baráth Gyula nevelési igazgatótól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában