koncertekkel

2019.07.04. 14:30

Rockdélután, falukemence, motorosok és hangulat

Rockdélután volt a Falukemencénél, ahol három zenekar fergeteges hangulattal várta az érdeklődőket a délutánra. A helyi önkormányzat is támogatta a programot.

Horváth Dóra

A perkátai motorosok június 29-én, szombaton szórakoztató programmal vártak minden érdeklődőt a település Falukemencéjéhez. A 18 órakor kezdődő esemény során fellépett az Animus együttes, illetve a Hangár21 is, amelynek tagjai megalapozták a jó hangulatot, amit aztán a Blues Company zenekar folytatott.

– A rendezvényt úgy találtuk ki, hogy mi, motorosok szeretjük a Blues Company-t – nyilatkozott Piros László, a program egyik szervezője. – Fergeteges hangulat volt, nagyon jól éreztük magunkat.

Fotó: Horváth Dóra

A megvalósítást Perkáta Nagyközség Önkormányzata és egy helyi vállalkozó is támogatta, s az esemény a hajnali órákban ért véget.

A motorosok további programmal készülnek még az önkormányzat által július 6-án szervezett Kárpátia-koncert napjára is, amikor a VII. Kastélykerti Motoros Napot kívánják megszervezni, a szokásos falukörrel és motoros felvonulással.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában