gyönyörű hangú

2019.07.08. 10:00

Blahalouisiana a Liget színpadán

Szerdán este 20 órától a méltán népszerű Blahalouisiana névre hallgató formáció ad koncertet a Petőfi Művészeti Liget szabadtéri színpadán.

Szabó Szabolcs

Orfû, 2016. június 23. Schoblocher Barbara énekes (k) és Jancsó Gábor basszusgitár (j) a Blahalouisiana együttes koncertjén a Fishing on Orfû nyitónapján 2016. június 22-én. MTI Fotó: Sóki Tamás

A zenekarról érdemes megemlíteni, hogy 2012 nyarán alakult a nagykiadós Jacked legénységéből, egy gyönyörű hangú énekesnővel, Schoblocher Barbarával kiegészülve. A csapat életében az áttörést az Ahol összeér című számuk – és az ahhoz készült merész klip – hozta meg 2015 tavaszán. A zenekarnak már a Sziget, Campus, VOLT, EFOTT, Fezen és Strand fesztiválok fellépőinek sorában is kiemelt helye van. A zenekar nem csak határon innen, külföldön is szerencsét próbált: koncerteztek már Erdélyben, Ausztriában, Szlovákiában, Csehországban, de a Tallin Music Week-en és Hágában is bemutatkoztak. 2018 elején a zenekar országszerte elindította új lemezének bemutatását az Alagutak, fények című turnén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában