Országosan bizonyított

2019.04.29. 09:00

Arany minősítéssel tért haza a versenyről

A közel múltban szervezték meg az Oriental Spring Gyermek- és Felnőtt Keleti Táncversenyt Balatonszemesen.

Horváth Dóra

A versenyen indult Perkátáról a kiskamasz Rácz Noémi, aki kezdő, tini kategóriában versenyzett, mint szóló táncos, illetve egy csoportos számban is részt vett. Szép sikerrel térhetett haza. Noémi felkészítője Balázsné Nárai Andrea volt, aki a dunaújvárosi Kleopátra Bellydance Group gyermek csoportjának a vezetője.

Noémi sokat készült a versenyre, s végül kitartása és szorgalma meghozta a gyümölcsét: arany minősítéssel térhetett haza az eseményről, továbbá egy különdíjat is elnyert.

Rácz Noémi tini kezdő kategóriában arany minősítést kapott Fotó: Horváth Dóra/Dunaújvárosi Hírlap

– Ez egy nagyon összetett verseny volt. Először féltem tőle, aztán biztatott a tanárnőm, hogy nyugodjak meg, képes vagyok rá. Nagyon jó érzés volt részt venni rajta, felmenni a színpadra táncolni. Örülök neki, hogy esélyt kaptam, hogy részt vegyek egy ilyen táncversenyen – mondta Rácz Noémi, aki széles érdeklődésű: a hastáncon kívül még néptáncol, illetve szívesen vállal szavalást is rendezvényeken. Noémi számára a kihívások még nem értek véget, hiszen a közeljövőben részt vesz a XXI. Egyéni, és XXII. Csoport Országos Hastáncversenyen május 5-én Budapesten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában