A bársonyos hangú színészember megszállottan vándorol

2019.01.14. 09:00

Meztelen lélekkel a belső útról

A hetven esztendős Papp János színművész pőrére vetkőzött szombaton délután a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza stúdiótermében, a teltháznyi közönség legnagyobb örömére.

Balla Tibor

No persze ne szó szerint tessenek érteni a fenti mondatot! „Mindössze” annyi történt, hogy elindult egy remek sorozat, amelyben a kiváló színpadi és szinkronszínész nem is kicsit betekintést enged a privát szférájába. És most megint azt kell mondanom, hogy ne tessenek félreérteni! Közelebbi ismerői jól tudják, hogy a bársonyos hangú színészember megszállottan vándorol, elkötelezett túrázó, aki miután az országos kék túrát maga mögött tudta, elindult a világ nagy túraútvonalait is teljesíteni. Az ezekben szerzett tapasztalatait aztán papírra vetette, és kiadott eleddig nyolc kötetet, és újabb kettő hamarosan napvilágot lát. Szombaton közel két és fél órában (!) az El Camino zarándoklat részleteit osztotta meg közönségével, amit feleségével Tóth Zsuzsannával teljesített. Hogy miért a hangzatos bevezető? Mert humorral átitatott beszámolójában horkolástól a veszekedésig mindent megosztott velünk. Alig várom a folytatást.

Az El Camino zarándoklat részleteit osztotta meg Fotó: Bartók

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában