mezőfalva

2018.12.07. 15:00

Hatvanadik születésnapját ünnepli a tánccsoport

Már finiséhez érkeztek a jubileumi előkészületek. Több száz vendéget és tagot vár a Mezőfalvi Néptáncegyüttes a hatvanadik születésnapjára!

Horváth László

December 8-án 18 órától jeles eseménynek lehetünk tanúi a mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében, ahol hat évtized táncai elevenednek meg az egykori és mai néptáncosok előadásában – adtunk hírt egy korábbi lapszámunkban.

A program azonban nem csak a táncról szól majd, hiszen generációk nőttek fel az eltelt több mint fél évszázad alatt. Családi és baráti kapcsolatok, történetek is felfrissülnek a rendezvény alkalmával. A táncosok szeptember óta készülnek a nagyszabású előadásra és az utána következő, szűkebb körben megtartandó, vacsorával egybekötött bálra. A hangulatra egészen biztosan nem lesz panasz, hiszen a Mezőfalván jól ismert Turi formáció húzza majd a talpalávalót.

A táncosok tehát már készen állnak, abban bízva, hogy nagyon sokan ellátogatnak a jubileumi rendezvényre, és velük együtt ünnepelik a hatvan évet, a sikereket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában