művészeti fesztivál

2018.06.23. 12:00

Ligetnyitó előadások kezdődnek vasárnap

Idén nyáron is egy összművészeti fesztivállal készül a Bartók Kamaraszínház Művészeti Liget, a kulturális programok bő egy hónapon keresztül színesítik a város életét.

Tóth Alexandra

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata jóvoltából és a rendelkezésre bocsátott 5 millió forintos támogatásból idén is színvonalas rendezvénysorozattal gazdagodik a város közönsége. A Petőfi liget nagy népszerűségnek örvendő programjai másfél évtizedes múltra tekintenek vissza, a változatos zenei előadások és könnyed színházi estek már 2003 óta uralják a meleg nyári estéket.

A programokat a jazz, blues és a világzene legjobbjai közül válogatták a szervezők, öt zenei koncertnek pedig a Művész presszó terasza szolgál színpadul.

A Liget első előadása vasárnap öt órakor kezdődik a színházteremben, a Móka Miki és barátai című műsor a felnőtteknek nosztalgiát, a gyerekeknek pedig szórakozást ígér majd. A hatórás zenepavilonos koncert is a gyerekeknek kedvez ezúttal, a Búgócsiga Zenede saját feldolgozásban hoz el ismert gyerekdalokat, népdalokat, mondókákat és teszi ezt úgy, hogy közben bevonja apró közönségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában