Hétvégi koncertáradat

2018.04.13. 14:30

Hétéves lett a Kaptár: Kétnapos tömény zúzással ünnepelnek

Rengeteg fellépővel és még a szokásosnál is színesebb zenei felhozatallal várja a bulizni vágyókat a hétéves Kaptár Music Pub.

Tóth Alexandra

A Wrong Side igényes, igazi bólogatós underground metallal érkezik Fotó: internet

A népszerű szórakozóhely kezdetben a helyi metálosok törzshelye volt, aztán az évek során kinőtte magát egy olyan klubbá, ahol szinte minden zenerajongó megtalálja a számítását. Ezt tükrözi az idei Kaptárfesztivál programja is, ahol bár túlsúlyban vannak a súlyos zenék, populárisabb formációk is fellépnek majd.

A Wrong Side igényes, igazi bólogatós underground metallal érkezik Fotó: internet

A péntek kimondottan a legkeményebb arcok estéje lesz. Az estét a stonerben utazó YellowCap indítja fél nyolckor, majd a Godkings zúzdája következik. Kilenckor lépnek színpadra a nagy helyi népszerűségnek örvendő, powermetalos elemekkel dolgozó Ragadozók, aztán háromnegyed tíztől nagyjából hajnal egyig elszabadul a pokol. A Misfit River melodikus death metallal durrantja szét a Kaptár falait, aztán a dunaújvárosi gyökerekkel is rendelkező, a fővárosi underground magjában mozgó Wrong Side veszi át a színpadot. Wrongék után jön a Morhord egy jóféle trashsel, és az estét a kaptáros bulik elmaradhatatlan koncertzenekara és örök hangulatfelelőse, a Morning Star csapata zárja.

A FISH! az egyik legnépszerűbb magyar popzenekar a fiatalok körében Fotó: internet

Szombaton egy lágyabb, de sokkal táncosabb éjszaka elébe nézünk. Fél hétkor kezdődik a buli Dalai Davidékkal és némi indie muzsikával, majd a Látványnépség popos-punkos koncertje és a Pop Mock­up fellépése következik. A Névtelen Utca folytatja a könnyed pop irányvonalat, aztán a Pentele Ska klub pörgős nótáira táncolhatunk fél tíztől, akik egyben fel is vezetik az este sztárvendégét, ugyanis fél tizenegytől színpadon a másfél órás koncertet ígérő FISH!. Aki még bírja szusszal, az a Nilpop hardcore bulijával folytathatja, és végül, mintegy keretbe foglalva az egész fesztivált, a Wolves On The Moon zárja a koncertsorozatot egy hamisítatlan rock and roll produkcióval.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában