Szülinapi buli

2017.10.28. 17:30

Elmélyülés, összeborulás, pogó! Nincs semmi baj, itt az Elefánt!

Novemberben lesz ötéves az Elefánt zenekar. Vélhetően egy kis szülinapi ünneplésre is számíthat, aki ott lesz a szombat esti koncertjükön a Galéria Jazz Klubban, a moziban. Mit ígér a zenekar? Elmélyülést, összeborulást, pogót!

Balla Tibor

a

Ezúttal elkíséri őket az Analog Balaton a tavaly karácsonykor a semmiből feltűnt formáció is. A Recorder szerint „egyszerre egyedi gitáros-szintis korszerű popdal és magyarul is jól hangzik”.

Hogy mire számíthatunk a Kovács Zoltán zongorista révén dunaújvárosi gyökerekkel is rendelkező Elefánt zenekartól? Természetesen lemezbemutatóra, hiszen bár az idén 5 éves zenekar utoljára kereken 2 éve jelentkezett stúdióalbummal, a harmadik albumát alaposan megérlelte. A várakozás megérte, mert saját bevallásuk szerint a zenét és a mondanivalót is az eddigi legnyíltabb és legmerészebb módokon sikerült megfogalmazniuk a most megjelent Minden című korongon. A Kékszoba magányossága, a Vérkeringő szédülései, a Gomoly zárkózott kavargása után a Minden a zenekar eddigi legfelszabadultabb albuma.

A Minden arról szól, hogy a teljességet a sokféleségben, a tökéletességet a hibák sorozatában lássuk meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában