Iskola hét

2017.09.25. 20:42

Kampányfokozatban a Széchenyi: intézményi hatalomért küzdenek a pártok!

Kampánytempóba kapcsolt hétfőn reggel a Széchenyi gimnázium. Egy hét a választások jegyében.

DH-információ

a

A Széchenyi gimnázium diákéletének egyik legfontosabb eseménye, a szeptemberi diákigazgató-választás, amelynek felvezetése számos izgalmat tartogat az intézmény közösségének. A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is három párt, azaz három végzős osztály szállt harcba a szavazatokért.

Hétfőn a Széchenyi István Gimnáziumban is megkezdődött a választási hét. A hatalomra törő végzős osztályok ezúttal is minden lehetséges kampánytaktikát bevetnek a siker érdekében. Képünkön a kampányban érintett pedagógusnégyes: Kecskeméti Csaba, Ajtony Krisztina, Balogh Dávid és Papp Orsolya

Az idő rövidsége miatt (is) már hétfőn reggel elkezdődött a kampány, hogy a lehető leghamarabb begyűjtse az elsőséghez szükséges szavazatokat. A pártoknak nemcsak a szavazatszerzésben kell jeleskedniük, hanem számos erőpróba is vár rájuk a hét során. Hétfőn délután a gimnázium flaszteres futballarénájában kellett bizonyítaniuk a legjobb futballzsonglőröknek. A kampányfutball eredménye természetesen fontos lesz majd a végelszámolásnál is.

Joker kontra Casino – a kistérségi Messi még hiánycikk Fotó: ZsE

Kedden és szerdán folytatódik a kampány, kérdés, hogy a széchenyis választópolgárok, melyik erőnek szavaznak majd bizalmat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában