Egy virtuóz baracsi koncert

2018.06.22. 09:30

Kiss Péter is segíti a harmonikások gyűjtési akcióját

Töretlenül követik egymást a Sándor Frigyes Zeneiskola harmonikás növendékeinek koncertjei. Az előadásokon befolyt összegből az intézmény hangszerállományának javítását, bővítését tervezik.

Tóth Alexandra

Kiss Péter Dunaújvárosban született harmónikás növendék bejutott a Virtuózok című tehetségkuató műsor élő adásába a tinik között

Legutóbb az Intercisa Múzeumban koncerteztek a fiatalok június elején, most pedig Baracson folytatják a turnéjukat, igaz, ez alkalommal nem a harmonikazenekar lesz az egyetlen fellépő. A Sándor Frigyes egykori növendéke, Kiss Péter ad önálló műsort a Baracsi Faluházban vasárnap este hat órakor.

Péter a nagy sikerű Virtuózok című komolyzenei tehetségkutató műsorba is jelentkezett, sőt, sikeres szereplésének köszönhetően az elődöntőig jutott. A támogatói jegyek megvásárlásával hozzájárulhatunk egy Giustozzi 120 Standard Bass Casotto harmonika beszerzéséhez, de természetesen ingyenesen is látogatható a koncert. Vasárnap este várja a zenekedvelőket a Sándor Frigyes harmonikazenekara Juhos Melinda vezetésével, valamint természetesen Kiss Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában