Mosolykert

2024.04.08. 17:00

Óvodai betekintő Kisapostagon

A Kisapostagi Mosolykert Óvoda megnyitja a kapuit egy óvodi betekintő keretében 2024. ápriis 7-én 9 és 11 óra között.

Duol.hu

Hogy miért édemes ellátogatni az eseményre?

Megismerhetik az óvoda környezetét és a személyzetet: A nyílt nap során lehetőségük lesz bejárni az óvoda minden részét, megismerhetik az óvodai környezetet, az udvart, az óvó nénik és pedagógusok személyét. Ez segít abban, hogy nyugodtabbak legyenek, amikor eljön az idő, hogy gyermeküket az óvodára bízzák.

Betekintést nyerhetnek az óvodai életbe: A nyílt nap során láthatják, hogyan zajlanak az óvodai tevékenységek, milyen programokat kínál az óvoda, és hogyan történik a gyerekek gondozása és nevelése. Ez segít abban, hogy jobban megértsék, mire számíthatnak gyermekük óvodai évei során.

Találkozhatnak más szülőkkel: A nyílt napon való részvétel lehetőséget ad arra, hogy találkozzanak más szülőkkel, akik hasonló helyzetben vannak. Ez segíthet a kapcsolatépítésben és abban, hogy társadalmi támogatást kapjanak az óvodai évek során.

Kérdéseiket feltehetik az óvodavezetésnek és a pedagógusoknak: Ha bármi kérdésük vagy aggodalmuk van az óvodával kapcsolatban, a nyílt napon lehetőségük lesz közvetlenül beszélni az óvodavezetővel és a pedagógusokkal. Ez segít abban, hogy minden információt megkapjanak, és nyugodtan dönthessenek gyermekük óvodába járásáról.

Kényelmesen felkészülhetnek a beíratásra: A nyílt napon való részvétel segít abban, hogy kényelmesen felkészüljenek a beíratásra. Miután már megismerték az óvodát és a környezetét, könnyebben tudnak dönteni arról, hogy ez a hely megfelel-e gyermekük számára, és biztosak lehetnek abban, hogy jó kezekbe adják őt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában