Tavaszi takarítás

2024.04.09. 13:00

Lelkes közösség rendbe tette a kulcsi horgásztanyát

A horgászat szerelmesei összefogtak április 7-én, hogy tiszta és rendezett környezetet teremtsenek a kulcsi horgásztanyán.

Török Tímea

Fotók: Király-Dienes Anna

A napfényes vasárnap reggel összegyűlt csoportnak nemcsak a tisztaság volt a célja, hanem a közösségépítés és az együttműködés erősítése is.

Minden segítőkezet szívesen láttak a horgásztanyán, ahol a helyi horgász egyesület közösségi takarítást szervezett délelőtt 9 órától. A felhívásra összegyűlt maroknyi, ám annál lelkesebb csapat vasárnap egész délelőtt dolgozott a horgásztanya tavaszi rendbetételén. Az aprólékosan megtervezett program számos feladatot tartalmazott, amely magában foglalja a szemétszedést, a metszést, a háztakarítást, és a gereblyézést is. A kezdeményezéshez csatlakozók lelkesek voltak, és nem riadtak vissza a feladatoktól. 

 

A gondos segítők munkáját közös ebéddel hálálták meg az egyesület tagjai. A  finom paprikás krumpli ebédet Ambrus Péter, az egyesület gazdasági vezetője 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában