Megéri a cégnek az új szolgáltatás

2024.04.07. 17:00

Az IKEA Dunaújvárosba költözik

Egészen pontosan IKEA mobil átvételi pont nyílt Dunaújvárosban. Ott voltunk a Tesco parkolójában az első vásárlónál, aki elégedetten nyilatkozott az új szolgáltatásról.

Várkonyi Zsolt

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A megfizethetőség és az elérhetőség jegyében az IKEA folyamatosan fejleszti a szolgáltatásait, tettük közzé a közelmúltban. Most pénteken megnéztük mit jelent ez a gyakorlatban.  A vásárlók kényelmének biztosítása, és annak érdekében, hogy minél többekhez eljussanak kedvenc IKEA termékeik, Mobil Átvételi Pontok nyílnak az ország különböző pontjain, így Dunaújvárosban, Hatvanban, Jászberényben, Kecskeméten, Székesfehérváron, Szolnokon és Tatabányán is.

A Mobil Átvételi Pontokra a vásárlók a házhoz szállításnál kedvezőbb árszabással rendelhetik meg kedvenc IKEA termékeiket a kijelölt településekre, ahol meghatározott időpontban vehetik át csomagjaikat.

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az elmúlt években két Mobil Átvételi Pontot nyitottak, Debrecenben és Miskolcon, amelyek kihasználtsága folyamatosan növekszik, sőt, a balatoni régióban szezonális Mobil Átvételi Pontokat is üzemeltetnek, adta hírül a cég.  Ezekkel a lehetőséggel céljuk az, hogy segítsék azokat a vásárlóikat, akiknek a közelében nincs IKEA áruház. Az új Átvételi Pontok városaiban összesen több mint 65 ezer IKEA Family klubtaguk él, így nem meglepő az, hogy más régiók felé is nyitottak.

Az átvételi pont azt jelenti ez esetben, hogy a megadott napokon és időpontokban egy a céggel szerződött kiszállító cég elhozza az online megrendelt termékeket Dunaújvárosba, csak olcsóbban, mintha azt az árut az áruházból tehertaxival szállítanánk haza.

Az első dunaújvárosi vevő

Az átvételkor László elmondat, hogy ők rendszeresen járnak az IKEA-ba vásárolni. Most egy kis szekrényt rendeltek és csak ezért nem érte volna meg elmenni érte a budaőrsi üzletbe. A mostani üzemanyagárak mellett 10-15 ezer forint egy ilyen kiruccanás, míg ezzel a szolgáltatással lehozzák ide és 3-4 ezer forintba kerül nekik az egész fuvar. Sokkal kényelmesebb, mert ezzel időt és pénzt takarítanak meg. Ez volt nekik az első alkalom, és éltek a lehetőséggel.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában