Húsvéti készülődés Rácalmáson

2024.03.27. 12:00

Tavaszi vidámság a Jankovich-kúriában

A Jankovich-kúria Rendezvény-és Turisztikai Központban várják a rácalmási önkormányzat közművelődési szakemberei az érdeklődőket a húsvéti mulatságra, amely garantáltan tele lesz vidámsággal. Március 30-án várják a kúria díszudvarában a rácalmásiakat, hogy együtt ünnepeljék a tavasz beköszöntét és a Húsvétot.

Török Tímea

Illusztráció.

Fotó: Shutterstock

Mielőtt még a rendezvényre sor kerül és a kúria ismét megtelik a téli pihenő után élettel és színekkel, a szervezők azt kérik a lakóktól, hogy csatlakozzanak az előkészületekhez. Sétáljanak egyet a kúria felé és vegyenek részt a város tojásfájának díszítésében. Vigyenek magatokkal egy-egy színes, felakasztható tojást, és segítsenek a közművelődési szakembereknek szebbé varázsolni a kúria belső díszudvarában álló tojásfát.

Ugyanis a szervezők szerint ez a tavasz az összetartozás és a közösség ünnepe is. Szeretettel várnak minden rácalmási családot, hogy csatlakozzanak hozzájuk ebből a különleges alkalomból. Legyen minden városlakó részese a közös élménynek, amikor együtt hangolják vidámmá a kúriát és együtt ünneplik a természet megújulását.

Érdemes tehát bejelölni az eseményt a naptárban! Március 30-án a Jankovich-kúriába vigyenek magatokkal egy kis színt és vidámságot! Így majd a tojásfa ne csak színes lesz, hanem tükrözi Rácalmás közösségének összetartását is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában