Money Tours

2024.03.03. 16:00

Osztálykirándulást szerveztek maguknak a Bánkisok

A Dunaújvárosi Egyetem Bánki Donát Technikumának három kilencedikes osztálya szakmai rendezvényen vett részt a múlt héten.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: Bánki iskola

A rendezvény a Pénziránytű Alapítvány Bázisiskolájában, a Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégiumban zajlott, ahol a diákok a Money Tours pénzügyi kalandjáték, valamint egy tőzsdei előadás részesei is lehettek. 

Amint arról az iskola közösségi oldalán is beszámolt, a 9.a osztály diákjai kedden, a 9.b osztály pedig pénteken tett látogatást a Rudasban, ahol két-három fős csapatokat alkotva kellett megkeresniük az iskolában található állomásokat és megoldani az interaktív feladatokat, amik egy osztálykirándulás szervezésével kapcsolatosak voltak. A feladatok között volt valutaváltás, biztosításkötés, csomagolás és a készpénzkímélő fizetési módok közti választás is. 

A 9.a osztályban Gripper Márk, Csányi Kamil és Vlahopulosz Dimitrisz nyerte a versenyt. A 9.b osztályban Visi Áron, Kovács Raul, Tóth László és Zudor Milán bizonyultak a legjobbnak. A 9.e osztályban Jámbor Tímea, Farkas Amanda és Margiotta Karolt győzedelmeskedett. 

A kísérő tanárok Gönczi Gabriella, Halász Gyöngyvér és Korom Károly voltak, a versenyt pedig Lukácsné Székely Anikó szervezte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában