Kulcsi választási hírek

2024.03.27. 09:00

Máshova kell menni szavazni a választópolgárok egy részének

Dr. Neumann Helga Kulcs község jegyzője, mint a helyi választási iroda vezetője a helyi választópolgárokhoz tájékoztatóval fordult a 2024-es választásokkal kapcsolatban.

Török Tímea

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő - archív

Tájékoztatójában kiemelte, hogy 2024. június 9-én kerül sor az Európai Parlament tagjainak és a helyi önkormányzati képviselők, valamint polgármesterek választására. Az Európai Parlament és a helyi önkormányzati képviselők közös eljárásban tartják az idei választást. 

Fontos tudni, hogy Kulcson három szavazókör került kialakításra a 3/2023. (XI.23) HVI határozat értelmében. Az első a Polgármesteri Hivatalban (cím: 2458. Kulcs, Kossuth L. u. 83.), a második a faluházban (cím: 2458. Kulcs, Kossuth L. u. 85.) és a harmadik az orvosi rendelőben (cím: 2458. Kulcs, Rákóczi utca 141.). A szavazókörök helyszínéről részletes információkat találhattok az alábbi linken. 

A választási iroda vezetője felhívta a figyelmeteket, hogy a harmadik szavazókör helyszíne változott. Míg a régi helyszín: Kulcsi Fekete István Általános Iskola Tornaterme (2458 Kulcs, Kossuth Lajos utca 75.) volt, az új helyszínt a Kulcsi Orvosi Rendelőben  (2458 Kulcs, Rákóczi utca 141.) állítják fel. Így azok, akik a harmadik szavazókörben szoktak szavazni (Kulcsi Fekete István Általános Iskola Tornaterme), mostantól a Kulcsi Orvosi Rendelő épületében tehetik ezt meg.

További részletes információkat a választásokkal kapcsolatban a valasztas.hu oldalon találtok. Minden választással kapcsolatos kérelem benyújtható az ugyintezes.valasztas.hu internetes aloldalon, valamint személyesen vagy kézbesítési meghatalmazott útján a helyi választási irodában.

A Kulcs Község Helyi Választási Iroda a Kulcs, Kossuth Lajos utca 83. címen található. A vezető elérhető a +3625/440-400, +3670/639-0139 telefonszámokon és a  [email protected] email címen. Továbbá információért lehet fordulni a választási iroda tagjához,  Szlobodáné Tóth Gabriellához. Akit a +3670/639-0135 számon lehet felhívni és [email protected] az email címe. 

Minden fontos információt megtaláltok az interneten is a kulcs.eu oldalon, valamint személyesen a Helyi Választási Irodában (2458 Kulcs, Kossuth Lajos utca 83.).

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában