Baracs

2024.03.15. 15:00

Egymillió forintból bővítette sport eszköztárát a baracsi általános iskola

Határidőre befejeződött a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola és AMI „Millió lépés az iskoládért” akciójának eszközbeszerzése szakasza.

Duol.hu

Forrás: baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola és AMI

Amint arról lapunk korábban beszámolt, a „Millió lépés az iskoládért” pályázat őszi fordulóján számos intézmény nyert 1 millió forint támogatást, a száz nyertes között pedig a baracsi iskola is a szerencsés kiválasztottak között szerepelt. A pénznyereményt a kisorsolt intézmények sporteszközök vásárlására fordíthatták. Az iskola eszközeinek beszerzési folyamatát, az eszközök megrendelését és kiszállítását Joós-Vámos Zsanett, a Baracs Oktatásáért Alapítvány elnöke koordinálta, Novoth László pedig a tornaszőnyegek szállításában segédkezett. 

Az elnyert 1 millió forintból az iskola tornaszertárát és fejlesztő termét gazdagították – adta hírül az iskola vezetése. Az intézmény két testnevelője, Benkéné Juhász Márta és Paréj Emese javaslatára a következő eszközöket vásárolták: 1 db bordásfal, 3 db zsámoly, 36 db különböző labda, elektromos labdafújó készülők, 1 db dobbantó, 8 db különböző talajszőnyeg, tollaslabda és floorball szettek, ugrálókötelek, kosárlabda palánk kisebb gyermekeknek, egyensúlyozó rudak, labdatartó hálók. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában