Fesztivál

2024.03.10. 14:30

Egészségügyi szűrések is lesznek az Almavirágon

Körmendi Erzsébet

Mammográfiai szűrővizsgálat is lesz a fesztiválon

Fotó: shutterstock.com (illusztráció)

Felélesztik ebben az évben a Rácalmási Városvédő és Szépítő Egyesület hagyományos tavaszi nagyrendezvényét, az Almavirág fesztivált. A Covid évében volt utoljára meghirdetve ez a program, ám akkor a járvány miatt elrendelt karantén keresztbe húzta a számításokat. Az idén megújult esemény április 28-án lesz megtartva a Jankovich-kúria Rendezvény és Turisztikai Központban. A rendezvény szervezői nem szakítanak a korábbi gyakorlattal, így ezúttal sem kizárólag a szórakoztatás jegyében zajlanak a programok, hanem négy fő pillérre épülnek: család, egészség, sport és szórakozás.

Háromról majd később ejtünk szót, ezúttal az egészségügyi programokat ajánljuk a rácalmási lakók figyelmébe. A fesztivál fontos elemei ugyanis az egészségügyi szűrővizsgálatok! Az idei évben két egészségügyi szűrésre is sor kerül: mammográfia és komplex szűrés, mindkettő ingyenes, de előzetes regisztrációt igényelnek. 

Fontos: Ezek a szűrőprogramok kizárólag rácalmási lakosok számára elérhetők. Ez egy remek lehetőség, hogy gondoskodjon a saját egészségéről, miközben részt vesz a fesztivál pezsgő életében. Regisztrációhoz látogasson el a fesztivál weboldalára, ahol az időpontfoglaló rendszeren keresztül, vagy az ott megadott telefonszámon – munkanapokon 7-15 óra között – tud jelentkezni. Ha rácalmási lakók, akkor ne hagyja ki ezt az értékes lehetőséget, tegyen az egészségéért!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában