Duna Dog jubileumi rendezvénysorozat

2024.03.21. 13:00

Dunaújvárosi okos gazdik

A Duna Dog Center Kutyaiskola idén ünnepli a 10 éves, az alapítvány pedig az 5 éves születésnapját. A rendhagyó kettős jubileum alkalmából ezúttal az ünnepelt is ajándékoz. Az elmúlt években nagy figyelmet fordítottak a dunaújvárosi kutyaiskola szakemberei a kutyák és gazdáik együttműködésének összehangolására, tanítására.

Török Tímea

A Vasvári Pál Általános Iskola Vasvári Hét programsorozat részeként kutyás bemutató az iskola udvarán

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Az idei, ünnepi év alkalmából előadássorozatot szerveznek kutyásoknak, hogy Dunaújvárosi Okos Gazdikká válhassanak. Az ingyenes, ám regisztrációhoz kötött előadásokat személyesen, de akár online is nyomon követhetik a gazdik. Márciusban Bognár Zsófia, a Nyomott orrú kutyák és tudományos tények a népszerűség árnyékában címmel tart előadást. Majd áprilisban, Nyakas Gábor a Miért kell minden kutyát másként tanítani? című témában fog beszélni. 

Szintén áprilisban kerekasztal beszélgetésre invitálnak a szervezők, ahol a résztvevők között a kutyák és gyermekek lesz majd a közös nevező. Májusban elsőként dr. Kárpáti Dalma érkezik a Duna Dog meghívására, akitől a kutyaegészség és gondozás témakörében szerezhetnek újabb információkat az érdeklődök. Majd a második májusi rendezvényen Molnár Ágnes a kutya táplálásról és étrendről fog beszélni, Megfelelő táplálás és étrend fontosságáról a kutyák egészségének megőrzésében címmel. 

 A rendezvénysorozat végét a Duna Dog Center egy valódi szülinapi bulival koronázza majd meg a Szalki-szigeten, június 1-én.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában