Szigetfutás és terepkerékpározás

2024.03.29. 17:00

Családi kalandot szerveznek Rácalmáson

Rácalmás, az idilli kisváros a Duna partján, újra a sport és családi szórakozás fellegvára lesz június 30-án, ahol mindenki megtalálhatja a számítását a "Rácalmási Szigetfutás, Terepkerékpár és Gyalogtúra" eseményen.

Török Tímea

Kerékpáros család illusztráció

 A szervezők már fogadják a nevezéseket, így semmi sem állhat az útjába annak, hogy részt vegyen egy felejthetetlen délelőttben! Az önkormányzat támogatásának köszönhetően ez a már jól ismert és nagy népszerűségnek örvendő sporteseményt újra megrendezésik a Jankovich-kúria impozáns környezetében. A helyszín önmagában is elbűvölő, de amikor hozzáadjuk a sport és a családi szórakozás örömét, garantáltan emlékezetessé teszi a napot.

A rendezvény kínálata sokszínű lesz, hogy mindenki megtalálja a számítását. A terepkerékpár és gyalogtúra mellett a szervezők háttérprogramokkal is készülnek, amelyek között büfé, kürtőskalács, fagyi és még sok más finomság is szerepel. A sportjátszótér és a népi játékok pedig gondoskodnak arról, hogy a gyerekek is jól érezzék magukat, míg a társasjátékok azoknak szólnak, akik inkább az elméjüket szeretnék megmozgatni.

A szervezők mindenkit sok szeretettel várnak, legyen az kezdő vagy profi sportoló, kicsi vagy nagy. A hangsúly azon van, hogy mindenki jól érezze magát és élvezze a közösség és a mozgás örömét egyaránt. A részletekért és a nevezéshez szükséges információkért pedig mindössze annyit kell tenni, hogy felkeressék az esemény honlapját.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában