Rangos elismerés

2024.03.01. 14:00

A Vasvári ismét Magyarország legjobb sportiskolái között

A Sportiskolák Országos Szövetsége (SIOSZ) idén is megrendezte éves díjátadó gáláját. A február 27-én tartott rendezvényen a dunaújvárosi Vasvári Pál Általános Iskola 2023-as munkáját is elismerték.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: Amatőr

A budapesti Magyar Sport Háza dísztermében zajló díjátadón a 2023-as évben kiemelkedő eredményeket elért köznevelési típusú általános és középiskolákat, egyesületi jellegű sportiskolákat, illetve sportolóikat jutalmazzák. Az eseményen a SIOSZ elnöke, Rózsa József köszöntötte az iskolák képviselőit és a sportolókat, valamint dr. Sáfár Sándor, a Nemzeti Sportügynökség Zrt. igazgatója is beszédet mondott.

Fotó: Amatőr

Az általános iskolák vezetőinek Gál Csaba, a Nemzeti Sportügynökség Zrt. főosztályvezetője és Deák-Bárdos Mihály SIOSZ elnökségi tag adta át a díjakat. A köznevelési típusú általános iskolák kategóriájában 2023-ban Magyarország III. legjobb sportiskolája lett a dunaújvárosi Vasvári Pál Általános Iskola. Az intézmény vezetőjének, Gálosfai Tímeának dr. Reichardt Ákos, adta át az elismerést.

Fotó: Amatőr

A nagyszabású rendezvényen a Vasvári iskola tornászát, Szíj Emese Adát is díjazták. A fiatal tehetség a köznevelési típusú sportiskolák 5-8. osztályos leány kategóriájában a III. legjobb sportoló díját kapta. Az elismerést dr. Reichardt Ákos, a Honvédelmi Minisztérium Sportügyekért felelős államtitkárság főosztályvezetője, valamint Kasza Róbert olimpikon öttusázó adta át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában