Iskolanyitogató

2024.02.25. 08:00

Szülői klub a Vasváriban

A dunaújvárosi Vasvári Pál Általános Iskola közössége szerda délután iskolanyitogató rendezvényre várta a nagycsoportos óvodások szüleit.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: LI

A február 21-ei szülői klub alkalmával a leendő első osztályosok szülei mindent megtudhattak a beiskolázásról, az iskolai életről, valamint felmerülő kérdéseikre is választ kaptak. A rendezvényen Gálosfai Tímea intézményvezető köszöntötte a megjelenteket. A szülők először a hit és erkölcstan oktatásról szerezhettek bővebb információkat, ezt követően az iskolakezdés előtt álló gyermekek leendő tanítói is bemutatkoztak.

A résztvevők végül egy tájékoztató füzetet is kaptak, amiben az iskola összefoglalta céljait, nevelési-oktatási módszereit, sporttal kapcsolatos törekvéseit. Az intézmény a beiratkozás előtt még három iskolanyitogató programmal készül a szülők és gyermekeik számára. A következő rendezvény február 28-án, szerdán 16 órakor lesz, ekkor játékos foglalkozáson vehetnek részt a gyerkőcök a tanító nénikkel. Ezt követően március 13-án 16 órakor a robotikával ismerkedhetnek meg a nagycsoportosok, végül pedig április 9-én 16 órakor közös barkácsolásra várják az érdeklődőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában