Együttműködés

2024.02.05. 19:00

Stratégiai partnerségre lépett a DUE és a harkányi fürdővállalat

Stratégiai partnerséget kötött a Dunaújvárosi Egyetem (DUE) és a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. A megállapodás a harkányi munkaerő helyben tartása mellett a szakemberek képzésével az üzemeltetés célkitűzéseit is hosszú távon szolgálja – írta a harkanyihirek.hu, amit az egyetem honlapja szemlézett.

Duol.hu

Forrás: harkanyihirek.hu

A stratégiai partnerséget rögzítő megállapodást az egyetem rektora, dr. András István, a tulajdonos önkormányzat képviseletében Baksai Endre Tamás polgármester, valamint a fürdő igazgatóságának részéről dr. Muity György igazgató írta alá Harkányban.

A partnerségnek köszönhetően a gyógyfürdő dolgozói az egyetemi felvételi eljárás során többletpontokhoz jutnak, vállalva, hogy megszerzett szaktudásukat helyben kamatoztatják majd. A stratégiai együttműködés értelmében a jövő gépészmérnökeit a Dunaújvárosi Egyetemen képzik, aminek ékes bizonyítéka, hogy ez év szeptemberétől három harkányi dolgozó kezdi meg tanulmányait Dunaújvárosban.

A Dunaújvárosi Egyetem és a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. között létrejött stratégiai együttműködés részeként egyetemünk dolgozói 10 százalék kedvezményre jogosultak a Harkányi Gyógyfürdő belépőjegy árából.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában