Iskolanyitogató

2024.02.20. 18:00

Még egy utolsó lehetőség a Szabó Magda iskola megismerésére

Szente Patrícia Andrea

A Szabó Magda iskola Mackónapja nagyon népszerű a gyerekek körében

Fotó: LI

A leendő elsősöknek és szüleiknek még egy utolsó lehetősége nyílik a beiratkozási időszak előtt arra, hogy közelebbről is megismerje a BIROK Szabó Magda Tagintézményét. Az iskola február 23-án, pénteken 8:30 és 12 óra között iskolanyitogató programra várja az érdeklődőket.

A pénteki nyílt napon először Farkas Márta, az iskola igazgatója köszönti az jelenlévőket, majd 9 órától megkezdődnek a tanóra látogatások. A szülők és gyerekek bepillantást nyerhetnek az informatika, az angol, a testnevelés és az egyházi ének tanórákba. Az óralátogatások két fordulója között a könyvtárban látják vendégül a résztvevőket egészen 10 óráig, majd tanóra vizit második turnusát követően a szülőknek ismét a könyvtárba vezet az út. A vetített képes tájékoztató során a szülők jobban megismerhetik az intézményt, emellett pedig a leendő tanítók is bemutatkoznak majd. Az ismertető alatt a gyerekek az osztályban kézműveskednek.

A tájékoztató után a tornateremben a tanóra látogatások utolsó fordulója következik majd, ami egyben az iskolanyitogató program záróeseménye lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában