Dunaföldvár

2024.02.10. 15:00

Jelmezes farsangi bulit rendez a baba-mama klub

Körmendi Erzsébet

Minden jelmezben imádnivalók a gyermekek

Fotó: MW-archív

A dunaföldvári baba-mama klub  február 12-én farsangi mulatságra várja a tagjait 9 és 11 óra között. Beöltözni nem kötelező, de a szervezők azt gondolják, minél többen vesznek jelmezt, annál mókásabb lesz a délelőtt! A szülőket is arra biztatják, vegyenek fel ők is maskarát erre az alkalomra. Továbbá, ha a résztvevőknek lehetőségük van rá, hozzanak egy kis nasit, sütit, ropogtatnivalót, batyus módon, a mottó: „Ha jöttök, lesztek, ha hoztok, esztek!”

A baba-mama klub célja, összehozni a hasonló élethelyzetben lévő szülőket, hogy megoszthassák tapasztalataikat, tanácsokat adjanak egymásnak és közösen élvezhessék a gyermeknevelés örömeit és kihívásait.

Kéthetente rendszeres találkozókat, programokat és eseményeket szerveznek a Berze-Nagy Ilona Városi Könyvtárban. Vannak tematikus programjaik is: játéknapok, beszélgetések, közös ünnepek vagy egészségügyi tanácsadások.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában