Közgyűlés

2024.02.01. 15:00

Elfogadták a Fejér Vármegyei Önkormányzat idei költségvetését

A 2024-es esztendő első ülésterv szerinti ülését tartotta a Fejér Vármegyei Közgyűlés csütörtökön. A tanácskozás napirendi pontjai között szerepelt az önkormányzat idei évi költségvetése is – írja a fejer.hu portál.

Duol.hu

Forrás: fejer.hu

Az idei év első ülésterv szerinti ülését tartotta a Fejér Vármegyei Közgyűlés csütörtökön a Vármegyeházán. A tanácskozás megkezdése előtt a testület megemlékezett Fejér vármegye decemberben elhunyt díszpolgáráról, dr. Lukács László néprajzkutatóról, a Szent István Király Múzeum nyugalmazott főmuzeológusáról.  Az ülés legjelentősebb napirendi pontja a Fejér Vármegyei Önkormányzat idei költségvetése volt.

Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke a napirendi pont tárgyalásakor köszönetét fejezte ki a Fejér Vármegyei Önkormányzati Hivatal munkatársainak azért a magas szakmai színvonalú, precíz munkáért, amellyel – a korábbi évekhez hasonlóan – elkészítették az előterjesztést, mely ebben az esztendőbe is stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodást tesz lehetővé. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában