Találkozó

2024.02.29. 21:00

A Cimbora klub vendége: Vibók Ildi biológus, író

Állati családok: a felelős állattartástól a klímaproblémákig. Ezzel a mottóval vár minden érdeklődőt szeretettel a Cimbora Klub MÁRCIUS 4-ÉN HÉTFŐN 14 órakor a Gyermekkönyvtárba, ahol izgalmas témákról beszélgethetnek a résztvevők Vibók Ildivel!

Körmendi Erzsébet

"Vibók Ildi eredeti szakmája szerint biológus, már jó ideje gyerekkönyvíró, de szeret rajzolni és szenvedélyes társasjátékozó is. Egy világvégi házban él családjával, kutyájával és rengeteg állattal (mint Gerald Durrell Korfun), akiket mind el kell látni! A több ezer madárpók mellett nyuszi, agáma, halak, lepkék, papagájok találhatók az "állatfarmon", meg még amit csak el lehet képzelni.
Mindent tud az állatok viselkedéséről, de szenvedélyesen érdekli az ember is. Szerinte nincs olyan, amit ne lehetne egy gyereknek elmagyarázni, csak jól kell megfogalmazni. A legfőbb, hogy akár gyerek az ember, akár felnőtt, legyen kíváncsi és kérdezzen!" (Forrás: pagony.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában