Verseny

2024.01.24. 13:30

Gyöngybetűket vetettek papírra az Arany iskola felsősei

Szente Patrícia Andrea

A dunaújvárosi Arany János Általános Iskola a január 22-én ünnepelt magyar kultúra napja alkalmából házi szépíró versenyt szervezett. A felsősök számára hirdetett megmérettetésre rengetegen jelentkeztek, sokan meg akarták mutatni gyönyörű kézírásukat a zsűrinek. A versenyzőknek azonban nem volt könnyű dolguk, hiszen munkájukhoz nagy figyelemre és kitartásra volt szükség – adta hírül az iskola közösségi-oldalán. 

A három kategória dobogósai a következők: 

Az első kategóriában (5. évfolyam) 3. helyen végzett Budai Gréta (5.a), 2. helyezett lett Király Kitti (5.a), az 1. helyet pedig Nagy Dorka Anna (5.a) szerezte meg. 

Forrás: Az iskola Fb-oldala

A második kategóriában (6. évfolyam) 3. helyezett lett Géza Dániel (6.b), 2. helyet szerzett Kovács-Borzok Vanessza (6.b), az 1. helyezett pedig Szilágyi Victória (6.c) lett.

 

A harmadik kategória (7. és 8. évfolyam) 3. helyezettje Sztojka Rikárdó (8.a), 2. helyezettje Kollár Karina (8.a), 1. helyezettje pedig Csató Viktória (8.a) lett.

Forrás: Az iskola Fb-oldala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában